NELLA KHARISMA - AKU KUDU PIYE Mp3

Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Lyric

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

Show More
5:01 Mins
2257171 Times
youtube.com

On this page you can listen and download NELLA KHARISMA - AKU KUDU PIYE Mp3 for promotional and evaluation purposes only, You MUST remove a song from the computer after listening. Please read our disclaimer carefully before download MP3 files. datacouch.com DO NOT host any NELLA KHARISMA - AKU KUDU PIYE music, mp3, song, video, mp4 files in our server.

Note: This file is hosted on Youtube.com NOT on datacouch.com server and we do not upload the file. If you think this is an illegal file please report to Youtube with url http://www.youtube.com/watch?v=eetTcv3r_7s

Related Mp3 Downloads

  • Nella Kharisma - Aku Kudu Piye (Official Music Video)
  • NELLA KHARISMA-AKU KUDU PIYE-THE ROSTA-TERBARU 2017-LIRIK LAGU
  • Nella Kharisma - Aku Kudu Piye
  • 5.55 Mins
  • Aku Kudu Piye-Nella Kharisma
  • 5.55 Mins
  • AKU CAH KERJO - NELLA KHARISMA & CAK RUL
  • 6.64 Mins